Nuclear Insurance System (NIS)

Utveckling av en SaaS-integrerad lösning för att förbättra användarupplevelsen i ett integrerat försäkringssystem.
Försäkringssystemet hanterar direktförsäkring, återförsäkring och relaterade finansiella funktioner, inklusive skadehantering vilket kräver stort fokus på säkerhet.
Genom att tillämpa moderna designmetodologier och agila principer har vi skapat en anpassad…

NIS - Nuclear Insurance System - SaaS NIS - Nuclear Insurance System - SaaS Agile - Kanban - Jira NIS - Nuclear Insurance System - SaaS

Swedish Biofuels

Vi har utvecklat en ny design och webbplats för det spännande företaget Swedish Biofuels, samt uppdaterat deras varumärkesidentitet och produktfotografering i deras laboratoriemiljön.
swedishbiofuels.se

Allianz Ungern, HNIP

Allianz Ungern, del av den stora internationella försäkringskoncernen Allianz har tillsammans med den Ungerska kärnförsäkringspoolen beställt en ungersk version av vårt skadehanteringssystem.
Vi utvecklar den nu med nya funktioner, specifika för deras nationella behov.
Kundportalen och back-end av skadehanteringssystemet är på både engelska och ungerska.

Genemate

Genemate.se är det senaste tillskottet till vår kund iCellate som utför genanalyser om ärftlig cancer.
Vi utvecklade en webbapplikation med Bank id, betalning samt en specifik lösning för hela processen av analyser i labb och svar till patient.

LAMS

LAMS version 3 lanserades under 2020 med utökat antal analystjänster och nya funktioner.

iCellate letade efter en digital lösning liknande ett Laboratory Information Management System (LIMS). Deras kriterier krävde en flexibel och specifikt kundanpassad lösning för deras behov utan att få för många irrelevanta funktioner och till en rimlig kostnad.

LAMS login LAMS Dashboard LAMS List LAMS details

Papagena

Papagena Gmbh är Berlins ledande tjänsteleverantör inom området biljettförsäljning av kulturevent.
De erbjuder skräddarsydda B2B biljettförsäljningstjänster och lösningar till promoters av kulturevent av alla slag och storlekar.

De gav oss uppdraget att bygga deras interna system (intranät) för hantering av sina tjänster, kunder, operahus och teatrar med mera.

NNI

Vi har nu lanserat den nya offentliga hemsidan till NNI, Nordic Nuclear Insurers. Denna gång responsiv förstås och med ny grafik.

Vi har haft nöjet att arbeta med denna kund sedan 2010 och nu var det dags att även göra version 3 av deras skadehanteringssystem som är en webbapplikation, vi gjorde Version 1 redan 2010.  Nordic Nuclear Insurers är en pool för…

Axelsons

Vi har gjort en E-learningskursmodul i Anatomi till Axelsons Gymnastiska Institut. Till kursmaterialet skapade vi bilder med  3D-grafik, filmpartier och ljudbok. Vi installerade en E-learning plattform och skapade flera kurser i anatomi för olika enheter (dator, tablett och nu smartphone). För Axelsons kurser har vi även gjort kompendier för tryck.

Quiz'em live

Vi har lanserat spelet Quiz'em för företagsevent.  Spelet är enkelt och roligt att använda i både små och stora sammanhang.  Vi har stått för både design och utveckling.

Här ett lyckat event med Fredag Eventbyrå för ca 200 företagare på Göteborgs Centralstation.

Applikationsutveckling  || Quiz'em™ Applikationsutveckling  || Quiz'em™ Applikationsutveckling  || Quiz'em™ Applikationsutveckling  || Quiz'em™

iCellate

Vi har moderniserat iCellates visuella identitet genom att skapa deras grafiska profil och nya webbplats vilken vi gjorde responsiv med multi språk och CMS system.  För delning av filer och arbetsflöde installerade vi även ett eget Cloud system med appar för IOS och Android.

Varumärkesbyrå, Designbyrå, webbyrå Digital kommunikationsbyrå Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå

Bonvisi

Vi fick glädjen att vara med från start när Bonvisi startade och fått skapa allt från logo, grafisk profil, webbplats, 3D-animering, marknadsförings- och mässmaterial, foto, instruktionsfilm, packaging, manualer med mera ..

Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå

Franchise Finder

Franchise Group har vi också haft glädjen att utföra flera uppdrag åt, bland annat skapat Franchisefinder.se som är en avancerad webbplats med multifunktioner som sökmotor, formulärdatabas och export till Metrojobbs databas. Här var kundens önskemål en design och funktion som både mötte alla franchisegivares behov  och en lättnavigerad informativ sida för besökare.

Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå Designbyrå, Digital kommunikationsbyrå, Reklambyrå, Webbyrå

Vi har även utfört jobb åt

Credit agricole | CreativePlanet.se